Årsmötes helg med astrologi och dans.

Följ med på en annorlunda kulturhelg – Astrologi och dans.

 

 

2017 är här och det är dags att fokusera på det nya året. Kanske har du satt ett nyårslöfte som du vill uppfylla eller har du öppnat ditt sinne för ett förutsättningslöst år, där allt kan hända. Föreningen behöver er medlemmar för att sätta nya mål för året, men också för att bestämma vem som ska sitta i styrelsen.

 

Aktiviteten kommer att hållas i Göteborg på Wendelsbergs folkhögskola den 24-26 mars. Innan vi har årsmötet ska vi få ta del av en spännande föreläsning i astrologi och de olika 12 stjärntecknen. Under helgen får vi också skaka loss genom att prova på latinamerikansk dans.

 

På söndagen håller vi vårt årsmöte där vi kommer fatta beslut om vad som ska hända under det kommande året. Vi kommer även välja ordförande och styrelse.

 

Motioner

Om du vill skriva en motion (alltså ett förslag) om något du vill att US ska göra, kan du skicka den till vaststyrelsen@usvast.se. Motioner ska vara inskickade senast den 24 februari. Personalen hjälper dig att författa en motion om du behöver hjälp.

 

Handlingar

Handlingar som verksamhetsberättelse, budget och verksamhetsplan kommer vi skicka per e-post. Om du vill ha handlingar på svart eller punktskrift hemskickade till dig, bör du meddela detta i samband med din anmälan.

 

Viktigt för att du ska få rösta på årsmötet

För att du skall vara röstberättigad medlem under årsmötet

måste du ha betalt in medlemsavgiften för 2017. Medlemsavgiften ligger på 100 kronor. Inbetalningskort kommer skickas ut under januari.

 

Anmälan

Häng med på den här roliga helgen. Deltagaravgiften är 350 kr och sätts in i samband med din anmälan på bankgiro: 655 63 28. Du deltar gratis om det är din första US-aktivitet. Det kostar dig heller ingenting om du endast vill delta under årsmötet. Vi behöver ha in din anmälan senast den 26 februari. Anmäl dig till kansliet på telefon: 031-29 87 33 eller maila lisa.ly@usvast.se. Meddela om du har några allergier eller om det är något annat vi bör tänka på. Meddela också hur du vill ha dina resor bokade. Du är först anmäld när du fått detta bekräftat.

 

Frågor

Vid fler frågor kontaktar du Lisa på ovanstående uppgifter.

 

Snabb info:

Vad: Kulturhelg med US Väst.

När: 24-26 mars(årsmöte 26 mars)

Var: Göteborg

Deltagaravgift: 350 kronor (gratis om det är din första US-aktivitet eller om du bara deltar på årsmötet.)

 

Det går jättebra att ha kul utan alkohol och droger, så därför är alla US-aktiviteter helt alkohol- och drogfria!

 

Ha det bäst, så ses vi i Göteborg i mars!

 

Med vänliga hälsningar, planeringsgruppen

Catarina Ahlquist, Mathias Ahlquist och Lisa Ly.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s