Dags att lussa för kollektivtrafiknämnden.

Det är 2016 och änidag är kollektivtrafiken inte fullt så tillgänglig för personer med synnedsättning som det borde vara. På en del områden i Västragötalandsregionen hörs hållplatsutropen väldigt dåligt eller ingenting alls. Dessutom stängs utropen av efter kl. 20.00, vilket gör det svårare för de som åker buss och spårvagnar att ta sig till sin destination. US Väst ska därför uppvakta ansvariga politiker genom att lussa för dem. Vi behöver dig för att uppmärksamma detta.

Vi samlas den 7 december, kl. 17.00 på stationen i Trollhättan för att sedan gå till hotell Swania. Efter middagen förbereder vi oss och övar på julsånger som är kollektivtrafik-inspirerade. Nästa dag uppmärksammar vi nämnden på den fortfarande otillgängliga kollektivtrafiken.

Sista anmälningsdagen är 21 november. Anmäl dig till Mathias Ahlquist på telefon: 031 – 29 87 33 eller maila till ombudsman@usvast.se. Det kostar ingenting att delta i aktiviteten. Vid anmälan bör du meddela om du har någon specialkost eller behöver annan hjälp. Meddela också om du vill ha resor bokade åt dig.

För fler frågor, kontakta mathias på ovanstående uppgifter.

Varma hälsningar

Lisa och Mathias.

Snabb info
Vad: Lussa för kollektivtrafiknämnden.
Var: Trollhättan
När: 7-8 december
Samling: Trollhättan resecentrum.
Sista anmälningsdag: 21 november

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s