Häng med på julresa utomlands med US Väst

Julen är en tradition som många av oss firar. Varje familj har sina traditioner, beroende på vart man kommer ifrån och vad man tycker om. Mat är naturligtvis en viktig del av julen. Janssons frestelse, julskinka och surströmming är några av de få rätter som tillhör julbordet. Men hur är det utomlands? Hur skiljer det sig från den svenska julen?

 

I år reser US Väst utomlands för att uppleva julen i Tyskland. Vi kommer bland annat att gå på en julmarknad, som har traditioner 600 år tillbaka i tiden. Helgen är under planering och kanske provar vi på det tyska julbordet. Vem vet, jultomten kanske hittar dit också. Självklart kommer det att finnas tid för att umgås med både nya och gamla vänner.

Din anmälan görs till kansliet senast den 16 september på telefon 031 – 29 87 33. Du kan också maila till lisa.ly@usvast.se

Deltagaravgiften som ligger på 800 kr skall också vara betald senaste anmälningsdagen på pg: Bankgiro 655-6328. Antalet platser är begränsade, så först till kvarn gäller.

 

Det vi behöver veta i din anmälan är om du har några allergier. eller behöver någon särskild hjälp, som t.ex. mediciner. För att vi ska kunna boka dina resor behöver vi också ditt passnummer. Meddela oss också om du behöver hjälp att boka dina resor inom Sverige.

 

Anmälan är bindande vilket innebär att du får betala dubbel deltagaravgift om du avanmäler dig utan giltigt skäl, se avanmälningsregler på www.ungasynskadade.se. Är det din första aktivitet inom US deltar du gratis!

 

För fler frågor angående resan, kontakta då Lisa på ovanstående uppgifter.

 

Kom ihåg att alla våra aktiviteter är alkohol- och drogfria.

Varma hälsningar

Från Lisa Ly och Elvira Vispen Sjöblom

 

Snabb info

Vad: Vinter fest utomlands

Var: Frankfurt, Tyskland

När: 25-27 november

Sista anmälningsdag: 16 september.

Deltagaravgift: 800 kr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s